GENEL BAŞKAN AKAR'DAN BAŞKAN VURAL'A TEBRİK MEKTUBU

GENEL BAŞKAN AKAR

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar

    Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanı Mahmut Ahmet Vural’a çalışmalarından dolayı teşekkür mektubu gönderdi.

  Akar mektubunda şu satırlara yer verdi ”Çıldır’da yıl boyunca gerçekleştirdiğiniz kan bağışı, afet ve sosyal yardım alanındaki projelerinizi yakından memnuniyetler takip ediyorum. Geçtiğimiz günlerde hayata geçirdiğiniz, ihtiyaç sahibi yeni doğan bebekleri ve annelerini sarıp sarmalayan “ Bir Bohça da Sizin Yüreğinizden”  kampanyasında emeği geçen başta siz değerli şube başkanım nezdinde yönetim kurulu üyelerimi yürekten tebrik ediyorum. Genel başkanı olmaktan onur duyduğum Kızılay Ailesinin bir ferdi olarak her türlü ihtiyacınızda sizlerin yanında olduğumu bir kez daha hatırlatmak istiyorum…”

   Mektubun kendisine ulaşmasından memnuniyetini dile getiren Çıldır Şube Başkanı Mahmut Ahmet Vural” Genel başkanımızın teveccühüne mahzar olmak bizim için onurlandırmıştır. Türk Kızılayı Çıldır Şube başkanı ve Yönetim kurulu olarak Şubat 2013 yılında göreve geldiğimiz günden beri iyilik adına yürüttüğümüz çalışmalarda desteğini esirgemeyen herkese bir kez daha yönetim kurulum adına teşekkür ederim. Ahmet Lütfi Akar gibi iyilik timsali bir Genel Başkanla çalışmak bizim için bulunmaz bir nimettir. Sayın genel başkanımızın bilgi ve birikimi ile izlediği yolları, yardımları ve projeleri bizlerde ilçemize uyarlayarak çalışmalar yürütmekteyiz. Genel başkanımızın şahsımı ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımı zikrederek kaleme aldığı mektup bizleri onurlandırmakla beraber yükümüzün ne kadar ağır olduğu bir kez daha hatırlatmıştır. Bu duygu ve düşüncelerinden dolayı Genel Başkanımız Sayın Ahmet Lütfi Akar’a şahsım ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.